Εξυπηρέτηση, Εμπιστοσύνη
Ασφάλεια, Εμπειρία

Προτεραιοτητα μας…εσεις

Ειδικευόμαστε στις ασφάλειες όλων των ασφαλιστικών προϊόντων και εταιρειών. Η ικανοποιήση των αναγκών σας είναι η δική μας ανταμοιβή.

Κλάδοι Ασφάλισης

Ζωής και Υγείας

Με ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας θα γλυτώσετε από τη γραφειοκρατία του δημοσίου (αναμονή, καθυστερήσεις…) και θα απολαύσετε αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας όταν χρειαστεί.

Αστικής ευθύνης

Η επαγγελματική Αστική ευθύνη μπορεί να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη έναντι λαθών ή κινδύνων που μπορεί να επιφέρουν μεγάλες οικονομικές συνέπειες.

Κατά παντός κινδύνου

Πολλές είναι οι περιπτώσεις που μηχανικοί, εργολάβοι, κατασκευαστές, πλήρωσαν ακριβά το τίμημα του τυχαίου ζημιογόνου γεγονότος ή του ανθρώπινου λάθους. Προστατευθείτε άμεσα!

Πυρός Επιχείρησης

Καλύψτε την επιχείρηση σας από κάθε είδους κίνδυνο. Το απρόβλεπτο δεν θα είναι πλέον ο κίνδυνος που μπορεί να αντιμετωπίσει η επαγγελματική σας δραστηριότητα.

Πυρός Κατοικίας

Εξασφαλίστε το σπίτι σας σαν οικοδομή αλλά και το περιεχόμενο του. Μην ξεχνάτε η ασφάλιση του ακινήτου σας είναι υποχρεωτική σε περίπτωση δανειοδότησης.

Φωτοβολταικών

Είτε είστε κατασκευαστής, είτε ιδιοκτήτης φωτοβολταικής μονάδας, προστατέψτε την τόσο κατά την περίοδο εγκατάστασης της όσο και την περίοδο λειτουργίας της.

Οχημάτων

Η ασφάλιση οχήματος από τη στιγμή που έχει πινακίδες και έχουν πληρωθεί τα τέλη κυκλοφορίας, είναι υποχρεωτική από το νόμο και η μη ύπαρξη της μπορεί να επιφέρει μεγάλα χρηματικά πρόστιμα.

Σκαφών

Τα σκάφη αναψυχής αποτελούν ένα περιουσιακό στοιχείο μεγάλης αξίας, συναισθηματικής και οικονομικής, και η ασφάλιση τους είναι όπως και των οχημάτων, υποχρεωτική από το νόμο.

Μεταφορών

Τα προγράμματα ασφάλισης μεταφορών αφορούν εμπορικές εταιρείες, μεταφορείς, αγοραστές ή πωλητές εμπορευμάτων. Το είδος και εύρος των καλύψεων τους διαμορφώνεται κατά περίπτωση.

Ενδεικτικές τιμές

Ασφάλιση οχήματος

Αστική ευθύνη, κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα και οδική βοήθεια
Εξαμηνα ασφαλιστρα

από 130 €

Aυτοκίνητο ΕΙΧ 9 – 15 ίππων, μέχρι 10 ετών και με οδηγό από 25 μέχρι 65 ετών.

Ασφάλιση κατοικίας

Πυρκαγιά, Βλάβες, Καιρικά φαινόμενα, Τρομοκρατικές ενέργειες
απο

1,20 € / τ.μ

Ασφάλιση σκάφους

Αστική ευθύνη
απο

14 € / μέτρο

Νοσοκομειακό πρόγραμμα

Κάλυψη εξόδων νοσηλείας λόγω ατυχήματος ή ασθένειας

Εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα

Υπηρεσίες και παροχές πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης

Εξατομικευμένες Λύσεις

Πιστεύουμε οτι ο πελάτης μας αξίζει την καλύτερη ασφαλιστική εμεπιρία. Στόχος μας είναι η δική σας εξυπηρέτηση.